ASBESTIKARTOITUS NOKIA, TAMPERE JA KOKO PIRKANMAA

Nokian JV-Saneeraus tarjoaa laadukasta asbestikartoitusta ammattitaidolla alueella Nokia, Tampere, Orivesi, Lempäälä, Pirkkala, Kangasala, Valkeakoski ja koko Pirkanmaa. 

Asbestikartoitus tarvitaan lain mukaan ennen purkutöiden aloittamista, mikäli rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Mikäli asunnon / kiinteistön omistaja aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huonesitoa, tulee asbestikartoitus teettää purettaviin materiaaleihin ellei sitä ole aikaisemmin tehty. 

Asbestityöt ovat luvanvaraista työtä. Laajan yhteystyöverkostomme avulla järjestämme tarvittaessa myös kohteen asbestipurkutyöt monen kokoisissa, myös haastavissa kohteissa. Työskentelemme niin yksityisasunnoissa kuin suurissa teollisuuslaitoksissakin, asiakkaitamme ovat siis niin kotitaloudet, yritykset ja julkinen sektori.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asbestikartoituksesta alan vankalta ammattilaiselta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

AMMATTITAITOINEN ASBESTIKARTOITUS  NOKIA, TAMPERE JA KOKO PIRKANMAA

Ammattitaitoinen asbestikartoitus mm. paikkakunnilla Nokia, Tampere, Ylöjärvi, Lempäälä, Valkeakoski, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Vesilahti, Virrat ja muu Pirkanmaa.